Сделки с недвижими имоти! Какво за тях?

сделки-с-недвижими-имоти

Професионален посредник или „Мога и сам“

Самостоятелност, Самоинициатива, Самопреценка при сделки с недвижими имоти!

Все още при сделки с недвижими имоти – покупка или продажба, има хора, които вярват, че могат да се справят сами, а други не желаят дa ползват услугите на посредник поради „екстра” заплащането под формата на ĸoмиcиoн. От вас зависи дали ще изберете да изживеете спокойно този етап от живота ви или ще рискувате своята сигурност, като инициирате сами процеса. А той се състои от организиране на огледи, преговори и договаряне на условия, юридическа и техническа проверка и други немаловажни процеси, които съпътстват една имотна сделка.

Подкрепата!

А по-добре ли е да имате за съюзник опитен партньор? Именно чрез избора на правилна агенция за недвижими имоти, зависи дали ще сключите добра сделка и ще изживеете този момент от живота ви спокойни и уверени в действията си!

Опитът!

Професионалния посредник разполага с опитни консултанти, които да ви предпазят от множество потенциални проблеми, които могат да предизвикат  усложнения по сделката. Основна задача на всеки посредник по сделки с недвижими имоти е да се погрижи за интересите на своите клиенти, както и да спести време, нерви, пари и съмнения.

КАКВО ПОЛУЧАВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ?

При продажба!

Ще Ви спестим разходи свързани с рекламирането на имота, множество телефонни разговори с евентуални клиенти, провалени огледи и други такива, свързани с търсене на потенциални клиенти.

Ние участваме в организацията на нотариалното прехвърляне на собствеността, като се ангажираме със записване на час при Нотариус и предварително представяне на документация по сделката.

Ще Ви запознаем с разходите по сделката, с попълването на всички формуляри и изготвянето на необходимите удостоверения, скици, актове, данъчни оценки и пълномощни, необходими за осъществяване на една покупко-продажба.

Ще бъдем до Вас, до пълното получаване на продажната цена и предаване на владението върху имота!

При покупка!

Получавате пълно съдействие и подкрепа от началото на Вашето търсене до финализирането на самата сделка;

Получавате пълна информация за състоянието на пазара на недвижими имоти, с цел вземане на най-доброто решение за покупка;

В нашият офис ще получите съдействие за финансиране на покупката чрез потребителски или ипотечен кредит с помощта на нашите партньори;

Консултанта ще води преговорите за избраният от Вас имот. Освен, че ще постигнете оптимално-устойчива цена на покупка, ще бъдат съобразени с Вас както сроковете за изпълнение на сделката, така и възможните начини за плащане по нея.

С Вас сме до влизане във владение на избрания имот!

Или накратко:

  1. Спестяване на време и ангажимент;
  2. Проверка на документацията;
  3. Комуникация, организация и преговори;
  4. Съдействие през целият процес.

 

Ако решите да използвате услугите на агенция за недвижими имоти е много важно да изберета такава, която да защитава вашите интереси, като страна по сделката, без значение от нейното естество! Внимателно избирайте кой да ви представлява!

Можете да наберете кратка информация относно историята на дейността на самата агенция за недвижими имоти, да проведете няколко срещи с брокери, да проучите техните условия и начини на работа. Можете да разберете дали техните оферти са актуални, с какъв имидж се ползва фирмата на пазара или в случай, че е по–малка, дали има положителни коментари за нея в интернет пространството или социалните мрежи.

С Републик Недвижими Имоти можете да бъдете сигурни, че ще получите професионално и качествено обслужване при сделки с недвижими имоти, съдействие по имотни въпроси и защита на Вашите интереси. Разполагаме с подготвени и мотивирани консултанти, които притежават познанията и уменията да постигат резултатите, очаквани от Вас!

Не се колебайте да се свържете с нас и възползвате от опитa и професионализма на Републик Недвижими Имоти Варна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *