Къща, Гръцка махала град Варна, Гръцки квартал

  • 630 кв.м. m2
  • не

Цена 1600000 € Euro

Реф, номер: № A124194

  • КЪЩА НА 3 ЕТАЖА
  • Имота е построен през 1928 год
  • Архитектурен Паметник на Културата

REPUBLIC НЕДВИЖИМИ ИМОТИ предлага на вашето внимание  КЪЩА АРХИТЕКТУРЕН ПАМЕТНИК НА КУЛТУРАТА на 3 етажа, намираща се в Гръцка махала на морската столица на България – гр. Варна

Имотът е построен през 1928 год. в парцел с площ от 130 кв.м., РЗП – 630 кв.м.

Сградата е с изложение Изток-Юг и разполага с 3-и самостоятелни входа – един от страна на ул. „Македония“ и  два от страната на бул. „Приморски“.

Желана цена 1 600 000 Euro.

Разположен е в най- красивото каре в града срещу Морската градина  в отсечката между Летния театър и Фестивалния комплекс. Парцелът е ЪГЛОВ с гледка към морето и разполага с три самостоятелни входа. ЛОКАЦИЯТА безупречно съчетава удобствата на централната част на града и Морския парк, без да носи рисковете на сграда в самия Парк с цел дългосрочни инвестиции или от евентуалните съображения за сигурност.

Сградата позволява надстрояване от бъдещия собственик. Подходяща е за офис, за търговска дейност, за живеене или комбинацията между тях.

При проявен интерес, собственика би съдействал съседната сграда да бъде закупена при ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ЦЕНА с цел по- мащабен строеж или инвестиция.

REPUBLIC-„Вие избирате, ние гарантираме!“

Вашият консултант

Ивайло Генчев

Изпратете ни Вашето запитване

Подобни имоти

  • Къща, Гръцка махала

    град Варна, Гръцки квартал